Tänään on parempi. Ahdistaa kyllä edelleen, muttei niin paljon, enkä sitä loppuakaan suostu ajattelemaan. Aamulla pakkasin laukkuun kalenterin ja muistikirjan seuraksi Emmanuel Carrèren Valheen. Saattoi olla virhe, tai sitten ei. Ehkä se ei suinkaan masenna, vaan pikemminkin kannusta. Että on sitä muillakin elämä mennyt pipariksi. Ja että en minä aivan niin huonosti ole pärjännyt kuin Romand.
Viime yönä nukuin taas huonosti, ja se ilallla katsottu sivupersoonallisuushäiriödokkari aiheutti tietenkin häiriöitä. Heräilin pari kertaa (ainakin luulen, että heräilin) tunteeseen, että vajoan, ja tunsin, miten päässäni jotain jakaantuu, ja muistan tunteneeni, että pitäisi taistella vastaan. En vain oikein kyennyt, ja se vajoaminen tuntui hirveän hyvältä, vaikka tunsinkin sekoavani. Ja ne helvetin äänet päässä, naureskelivat jotain niin kuin klovnit Kingin romskuissa. Pelottavinta oli se, miten luonnolliselta se jakautuminen tuntui.

M soitteli eilen, kyseli kuulumisia ja valitteli A:sta. Eihän se minkään muun vuoksi juuri soittelekaan. Joskus ketutti, että ne on niin hyviä kaiffareita, ja minähän ne toisiinsa tutustutin, mutta ei enää. Ei se kai minulta ole pois, vaikka frendeilevätkin. Ja vaikka A nykyään tunteekin M:n paremmin kuin minä. En ryhdy mustasukkaiseksi, en. Ei olla enää ala-asteella.
Mutta oli kiva kun soitteli, voitaisiin olla yhteydessä vähän useammin muutenkin. :)

Ah, rahat on vähissä taas. Kukkarossa euro kylkyt senttiä ja se japanilainen onnen kolikko jonka E minulle antoi. C: Pitäisi käydä poliisilaitoksella uutta henkilöllisyyskorttia anelemassa. Ahdistaa, että passi on liian vanha, eikä ne hyväksy nykyisiäni baareissa. ...Vaikka nuo rahat on kyllä niin vähissä, että ehkä parempi, että mut on suljettu kaikesta pubeissa rälläämiseltä.

Eilen avasin pullon punkkua. En saanut alas kuin kaksi lasia. On niitä parempiakin viinejä maisteltu, siis... Italialaiset ne on aina joko loisteliaita tai sitten hirveitä jätevesimuunnelmia. Tai sitten se johtui vain mun pitkähköstä valkkarikaudestani. Ei muka kieli enää sulata punaviiniä. :)

Kohta voisi lähteä lounastelemaan, kalastaa jostain E ja kaapata se mukaan, ettei yksin tarvitse syödä. On taas tämä koulussa olo tätä: istumista tietokoneella sen sijaan, että menisi luennoille. Voi juma mä olen idiootti. *So spank me!*
Ah, draamailua tänään lounastelun jälkeen. Jotain kivaa edes joskus, siis. :)