Hei, mä varmaan kirjoittaisin konserteista hirmu pitkät sepustukset ja arvostelut, mutta kun en jaksa. Sori vain, parempi onsi ensi kerralla. :)
No kyllä vähän voin kerrata:

Keskiviikkona siis päästiin telttaa pystyttämään vasta joskus kymmenen maissa illalla. Vesisateessa. Hehkeetä oli. :S E jäi telttaan nukkumaan ja mie lähdin tsekkailemaan Porin jazzkadun sun muut. (btw, keräsin huomiota ihan kiitettävästi:).
Torstaina oli Cullum Kirjurinluodossa, sitä fanitettiin siinä sitten erään tamperelaisen K:n ja tanskalaisen R:n kanssa. E:kin rakastui Cullumiin, mikä on mulle elämää suunnattomasti helpottava tekijä. :D Big smilies for that. Itse keikasta en kyllä paljoa muista, meni vähän ekstaasin puolelle tuo riekkuminen. Illalla teltan kautta kaupungille, vesisade kun kasteli kaiken. K:n ja R:n kanssa Voodoocityyn, lisää huomiota ja kiinalaista pikanuudelia - haarukalla. Just kun opettelin syömään puikoilla. :)
Perjantaina Craig David. Kirjurinluodolla oli aivan sairaan vähän porukkaa, ehkä se oli se törkeä vesisade. Vähän nuokuttiin paikoillamme, mutta iltaa myöten piristyi kummasti. :) Myös menemisen arvoinen päivä, vaikka ei loppujen lopuksi jaksettukaan riehua kaupungilla. Löysin JC:n Pointless Nostalgic levynkin (ou jeah). Toimii jatkuvassa soitossa. Twentysomething-levyä jotenkin kokonaisempi teos, biisit on verraittain hirveän samanlaisia. Tykkään molemmista kyllä.
Lauantaina Lauryn Hill, oli melkoinen diiva. Vesisadekaan ei ollut jatkuvaa, eli tanssiminen onnistui ihan hyvin, vaiks Hillin turpa olikin tuhannella mutkalla. Noh, ei me mitään muuta odotettukaan. ;) Yöllä hihhuloitiin ihan urakalla, shoppailtiin _ihania_ festarivaatteita. Kenellekään en myönnä kuinka paljon yli varojeni tuhlasin, mutta ei se mitään E:hen verrattuna edes ollut. :))
Sunnuntaina pakattiin teltta - vesisateessa. Kirjurinluodolla oli Pointers Sisters ja Bo Sundström. Jazzhippejä ei liiemmin näkynyt, lapsiperheitä lähinnä. Sää oli ihan outo, aurinko pilkahteli ja porotti ihan julmetun kuumana, ja seuraavassa hetkessä meni pilveen ja kylmyys ja halla peitti maan. Ainakin melkein. Sunnuntain fiilis oli kyllä hyvä, eniten piknikmeiniä ehdottomasti. Toisaatla päivän esiintyjät oli enemmän perheiden mieleen ehkä. Konsertin jälkeen käytiin Yyterissä uimassa ja syötiin pitsat, ja ajettiin Naantaliin, missä nukuttiin autossa.
Maanantaina oli huono olo. Ihan turvoksissa, iho harmaa, vatsassa kiersi.. Käytiin Elvis näyttely ja venailin E:tä kun se kävi asioillaan. Autossa haisi ihan mullalle ja teltalle ja siellä sitten kökötin tuntitolkulla ja kittasin vissyä niin kun en ikinä. Käytiin aamulla kyllä meressä uimassa, mitä ilman olisin varmaan kuollut sinne autoon. :P

Mutta, tässä tämä, enempää en jaksa nyt just. Fanitukset sun muut biletykset seuraa myöhemmin. :)