E on jossain hevon kuusessa vahtimassa jonkun muun pentuja. Ah ihanaa, on kuulema tulossa joskus. No onpahan aikaa olla tarpeeton ja surffata netissä. Makailen tässä makuuhuoneen lattialla kovasti ergonomisessa asennossa läppärin kanssa ja yritin rapsuttella kissiä, joka makasi kehräten selän päällä. Olikin ensimmäinen kerta kun tuo katti vapaaehtoisesti näyttää hellyyttä mua kohtaan, on se sen verran itseriittoinen otus.

Tänään on ollut turha päivä, typerä suorastaan. En ole nähnyt ketään, en ole kuullut kenestäkään mitään. Viiniä kävin sentään Alkosta hakemassa ja nyt toivon, että se ja Sinkkuelämää  auttaisi tähän duhaan. Se, ja ehkä suklaajäätelö. :) Nenä ei ole enää pahemmin tukossa, ja räkää kyllä alkaa pikkuhiljaa valua ulos ihan inhimillisellä tavalla hallitusti (tiedäthän ne päivät, kun nokka vaan vuotaa, eikä pisaroita voi estää ei sitten millään...).

Paljon on taas pohdiskeltu asioita, minusta tuntuu, että seuraavaksi koittaa taas sellainen Kasvun Kausi, tämän pitkähkön tasapaksuuden ja pysähtyneisyyden jälkeen. Jännä, miten sitä saa itsensä aina kuvittelemaan, että menee jatkuvasti eteenpäin, vaikka todellisuudessa on ollut yhtä tiukasti maassa kiinni kun herkkusienet sateella, ja samaan malliin ilen minäkin luullut imeväni tietoa itseeni.

Ah, tuota itsepetoksen määrää.

Vaikka ehkä vähättelen taas itseäni ja tehtyjä asioita. Mutta kun tuntuu, että vasta kesän alettua on saanut ensinnäkin etäisyyttä ja toisekseen sellaisia ihmisiä ympärille, että on helppoa ja luonnollista vain tutkiskella itseään ja huomata todella uusia asioita myös ympäröivästä maailmasta.
Olen minä aika pentu ollut monen asian kanssa viimekin talvena. Ja olen kyllä edelleen. Siksi onkin hirvittävän mukavaa odotella ensi syksyä ja koulun alkua ja niitä muita todellisia asioita (varmaan ekaa kertaa elämässä siis todella opetella pääsemään kiinni arkeen, kaikessa loistossaan ja yksinkertaisuudessaan).

Mutta mutta, sitä odotellessa... voisin vaikka eksyä tekemään pari testiä, lajissa mikä on puu lempparisi. Voi tätä olemassaolon tarpettoomuutta. xD